Konferencija o unapređenju položaja i poštovanju prava osoba sa invaliditetom

23. Jun 2023.

Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S, Vas sa zadovoljstvom poziva na Konferenciju o unapređenju položaja i poštovanju prava osoba sa invaliditetom koje će se održati 5. jula 2023. godine, sa početkom u 12 časova, u Envoy Conference Center-u na adresi Gospodar Jevremova 47.

Cilj našeg susreta je predstavljanje rezultata projekata “Otvoreni dijalog: put ka inkluzivnom društvu – DIsALOGUE”, a kako sam naziv projekta ističe, ovim susretom želimo podstaći dijalog između organizacija civilnog društva, osoba sa invaliditetom i nadležnih ministarstva jer je neophodno zajedničko delovanje svih aktera kako bi se obezbedilo unapređenje propisa u Republici Srbiji, kao i njihovo usklađivanje sa Konvencijom Ujedinjenih nacija o pravima osoba sa invaliditetom. 

Više detalja o konferenciji možete naći ovde.

Iskreno se nadamo i unapred radujemo Vašem učešću, a vašu prijavu možete poslati na mdri.serbia@gmail.com. Kako je broj mesta ograničen, molimo Vas da nam prijavu dostavite do 28. juna.

Srdačno Vaš

MDRI-S tim

Inicijativa za prava osoba sa mentalnim invaliditetom MDRI-S sprovodi projekat „ Otvoreni dijalog: put ka inkluzivnom društvu – DIsALOGUE” uz finansijsku podršku Evropske unije. Za sadržaj ovo pisma isključivo je odgovoran autor i taj sadržaj nužno ne odražava stavove Evropske unije.© 2021 Dijalog promena. #еузатебе, #дијалогпромена #MDRI-S #DIsALOGUE #eusrbija